Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

این فیلم در ۶۹ ـ مین جشنواره سینمایی کن به دسترس نمایش گذاشته شده، درباره زندگی یک راننده اتبوس به نام “پترسون” و لائورا همسر خیال پردازش است. فیلم گپترسون” یکی از مدعیانت اصلی دریافت جایزه نخل طلا است.در ادامه می‌توانید عکسهای مراسم فرش قرمز فیلم دختران خورشید را در جشنواره کن ۲۰۱۸ مشاهده نمایید:

 

مراسم جشنواره کن ۲۰۱۸ با حضور بازیگران مشهور کشور و گلشیفته فراهانی با فیلم جدیدش دختران آفتاب انتقادهای زیادی در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش نازوب، درام جنگی «دختران آفتاب» «Girls of the Sun» دومین ساخته بلند اوا اوسون کارگردان فرانسوی دیشب دربخش مسابقه جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد.

 

این فیلم فرانسوی با بازی گلشیفته فراهانی و امانوئل برکو، درامی زن‌محور است که ماجرای چند جنگجوی زن کرد را در نبرد با گروه تروریستی داعش به تصویر کشیده است. نخستین واکنش منتقدان چهار نشریه سینمایی مشهور را در ادامه بخوانید.

پیتر برادشاو منتقد فیلم نشریه گاردین به ساخته جدید اوسون چهار ستاره «از پنج ستاره» امتیاز داده و نوشته رویکرد این کارگردان فرانسوی در ساخت فیلم جدیدش که یک درام پارتیزانی است تماشاگر را تحت تاثیر قرار میدهد. به عقیده منتقد باسابقه گاردین، «دختران آفتاب» یک فیلم جنگی فمینیستی است:

 

شورانگیز، پرتعلیق و خشمناک. برادشاو همچنین این فیلم را مانند سایر تولیدات این ژانر، اثری عاری از پیچیدگی و تناقض توصیف کرده که تکلیف درست و نادرست در آن معلوم است. برادشاو مشخصا به دو سه صحنه اکشن فیلم از جمله فرار شخصیت بهار «با بازی گلشیفته فراهانی» به همراه دیگر زنان اشاره کرده و این صحنه‌ها را خوش‌ساخت و تاثیر گذار توصیف کرده است.

اریک کان منتقد فیلم سایت ایندی وایر به این فیلم امتیاز ب منفی داده است. او عقیده دارد اوا اوسون با کارگردانی دومین فیلم بلند کارنامه‌اش «که ضمنا نویسندگی آنرا نیز بر عهده داشته» نشان داد از آمادگی ساخت یک فیلم اکشن درجه یک در هالیوود برخوردار است. با این حال، کان ایراداتی رابه فیلمنامه «دختران آفتاب» وارد دانسته ودر عوض، مهارت اوسون در کارگردانی صحنه‌های اکشن فیلمش را ستوده است.

 

کان در پایان نقد خود بر فیلم می نویسد «دختران آفتاب» به قدر کافی صحنه خوب دارد، تا جاییکه تماشاگر بعد از تماشای فیلم آرزو می کند ای کاش دومین ساخته بلند اوسون از انسجام و یک دستی بیش‌تری برخوردار بود.جی وایسبرگ منتقد فیلم نشریه ورایتی به یکی از دیالوگ‌های پایانی فیلم اشاره کرده که مبارز زن کرد رو به خبرنگار فرانسوی میگوید: «حقیقت را بنویس». وایسبرگ عقیده دارد مسئله‌ای که اوسون بعنوان فیلمنامه‌نویس و کارگردان فیلم ازآن غافل مانده این است که راه‌های مختلفی برای بیان حقیقت وجوددارد.

او نوشته «دختران آفتاب» به واکاوی حوادث واقعی میپردازد و بعد آنها رابا هدف مصرف انبوه در قالبی بستبندی شده به تماشاگر عرضه می کند، در حالی که با تقلید واقعیت در برهنه‌ترین فرم ممکن، از ارایه بینشی عمیق یا حس باورپذیری شخصیت‌هایش غافل مانده است.با این حال، وایسبرگ یادآور شده از آنجایی که این فیلم زن‌محور توسط یک فیلمساز زن کارگردانی شده و درباره گروهی از زنان است که شجاعانه با گروه تروریستی داعش می‌جنگند، در پخش بین‌ المللی با توفیق روبه‌رو خواهد شد.

 

لی مارشال منتقد فیلم سایت اسکرین دیلی می نویسد پیام فمینیستی این فیلم صریح و روشن است، اینکه چگونه جنگ قادر است نابرابری جنسیتی و اجتماعی را وارونه کند. مارشال هم مثل اغلب منتقدانی که درباره فیلم یادداشت نوشته‌اند ساختار داستانی «دختران آفتاب» را عمده‌ترین مشکل آن دانسته است.تا جایی‌که این معضل باعث شده بدلیل شخصیت‌پردازی‌های ضعیف و سطحی، بازیگرهای خوبی هم چون گلشیفته فراهانی و امانوئل برکو نتوانند از تمام توانایی و خلاقیت‌شان برای نقش‌آفرینی استفاده کنند.

تیپ بهناز جعفری و گلشیفته فراهانی در جشنواره کن ۲۰۱۸ و عکسهای جدید از تیپ بهناز جعفری و گلشیفته فراهانی را در زیر ببینید.در روز پنجم جشنواره فیلم کن ۲۰۱۸ فیلم ایرانی به کارگردانی جعفر پناهی دراین مراسم رونمایی شد.

فیلمی به نام سه رخ با بازی خانم بهناز جعفری دراین جشنواره رونمایی شد گردید که حضور عوامل و دست اندرکاران این پروژه در ایم جشنواره مورد توجه رسانه های خارجی قار گرفت.این خانوم هنرمند که همیشه در فستیوال های مختلف با پوشش خاص و جالبی حضور پیدا می‌کنداین بار هم دراین فستیوال با پوشش متفاوتی ظاهر شد.

لازم به ذکر است که فیلم سرخ در به کارگردانی آقای جعفر پناهی بوده و خانم مستانه مهاجر همسر پژمان بازغی نیز بعنوان تدوینگر دراین مراسم حضور پیدا کرد.مدل لباس متفاوت و زیبای بهناز جعفری در جشنواره کنلازم به ذکر است که فیلم سرخ تنها نماینده ایران دراین فستیوال می‌باشد

 

البته کار سینمایی اصغر فرهادی به نام همه ی می‌دانند دراین مراسم حضور داشت و بعنوان افتتاحیه رونمایی شداما اینکار محصول کشور اسپانیا بوده است.

عکسهای مدل لباس بهناز جعفری در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۸عکسهای مدل لباس بهناز جعفری در کن ۲۰۱۸ پوشش بهناز جعفری در جشنواره کن ۲۰۱۸ تیپ مرضیه رضایی و بهناز جعفری در جشنواره کن ۲۰۱۸تیپ بهناز جعفری در جشنواره کن ۲۰۱۸او که برای انتخاب لباس هایش بی شک برنامه ریزی خاصی انجام داده تا بتانید به عناون نمایند بازیگران زن ایرانی پوشیی متعارف با فرهنگ کشورمان داشته باشد ودر عین حال جذابیت خودرا در فرش قرمز حفظ نماید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فرش جشنواره فیلم کن بازی ساخت فیلم زنان هالیوود جنگ جشنواره فیلم جعفر پناهی رسانه پوشش ایران اصغر فرهادی اسپانیا اصغر فرهادی جشنواره فیلم کن درآمد ساخت فیلم هالیوود پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۳۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است، افزود: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

وی با بیان اینکه قطعاً اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود، گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماماً به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند، گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

وی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزئین می‌کند.

پورثانی افزود: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است، گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

کد خبر 6088472 علی قدمی

دیگر خبرها

  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • هت‌تریک پیروزی‌ دختران ایرانی در کافا: 16 گل در 3 بازی!
  • اسدآباد میزبان جشنواره مینی بسکتبال دختران زیر ۱۲ سال غرب کشور
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • تصاویری از حضور آقای وزیر در جمع دختران کنکوری سال ۱۴۰۳
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنر‌های نمایشی به کار خود پایان داد